Dobrodošli v novem razmišljanju o negi kože!

Koža je največji in za možgani najbolj kompleksen organ, ki opravlja sedem fizioloških funkcij: ščiti notranjost telesa, uravnava temperaturo in vlago, z znojenjem in hlapi izloča odpadne snovi, izloča loj, je čutilo, vpija, diha in je po ajurvedski medicini sorodni organ pljučam. V koži poteka stalen proces samoobnove s tvorbo, dviganjem in odmiranjem celic. Če k temu dodamo še psihološko in sociološko vlogo njenega videza, je jasno, kako pomembno je, da jo vsakodnevno negujemo.

Negovalni sistem Dermalogica je razvit v Internacional Dermal Institute v Los Angelesu, ki že 36 let raziskuje vrhunske tretmane za profesionalne terapevte in razvija negovalne kozmetične pripravke. Izvajamo premišljene negovalne postopke, ki podpirajo zdravje kože. Najpomembnejše je, da to, v kar verjamemo, od nas pričakujete in dobite!

Mirica Pec,

direktorica podjetja Dermale d.o.o.

Mirica Pec, direktorica podjetja Dermale, je v tujini izjemno cenjena. Z Dermalogico sodeluje že 35 let. V tem času si je pridobivala izkušnje na mednarodnem Dermal Institutu v Los Angelesu. Nenehno stremi k odličnosti. Njeno poslanstvo je doseči ravnotežje med zdravjem in lepoto vaše kože.

Ravnotežje med zdravjem in lepoto vaše kože je ključnega pomena. Zato moramo govoriti predvsem o zdravi koži. Vse, kar vam dajemo na obraz v naših salonih ne vsebuje lanolina, mineralnih olj, kot stranskih produktov nafte, alkohola, umetnih barvil, parfumov in škodljivih konzervansov, ki na koži puščajo vidne posledice v obliki poškodb.

Dnevno se na vaši koži povprečno obnovi tri bilijone odmrlih celic, zato vas naučimo pravilnega postopka čiščenja kože dnevno, in nadaljnje nege v spreminjajočih se razmerah (nega po letnih časih, starostne skupine in posebna problematika stanja kože) tako, da v vseh pogledih za lepoto svoje kože naredite največ. Nega po letnih časih, starostne skupine in posebna problematika stanja kože. Tako, da v vseh pogledih za lepoto svoje kože naredite največ.

kontakt

Naš strokovni pristop

Naše znanje o koži je vselej najnaprednejše – vedno smo pred časom in pri tem vselej spoštujemo ter cenimo vaše zaupanje. Vodita nas dva koncepta: neverjetna moč človeškega dotika in razvoj znanja o koži. Smo del mednarodne skupnosti; 50 držav po svetu in več kot 75.000 Dermalogica lepotnih terapevtov za kožo, ki vam lahko pri vašem prvem koraku pomagajo, zato preverite, če ni prvi prav v sosednji ulici. Lepotni terapevti so opremljeni z edinstvenim sistemom Dermalogica Face Mapping® za analizo kože. Z njim bo lepotni terapevt vašo kožo spoznal centimeter za centimetrom in vam glede na različna področja ponudil prave nasvete in nego, ki vas bo zagotovo vodila do pravih rezultatov. Pri nas ugotavljamo stanje vaše kože, ki se spreminja in je vselej posebno, tako kot ste posebni vi. Ob vsakem vašem obisku prejmete prilagojen tretma, katerega rezultat je koži povrniti ravnovesje.

Izdelki za nego in ličenje z vrhunskimi sestavinami

Že od svojih začetkov se vse naše linije proizvajajo v ZDA, niso testirane na živalih, izdelke pa lahko kupite le pri strokovnjakih za nego kože, ki vam nudijo tudi kozmetične tretmaje in ličenje z našimi izdelki. Naša embalaža ni narejena tako, da bi se barvno ujemala z vašo kopalnico, a lahko ste prepričani, da smo v izdelke dali tisto, kar od formulacije potrebuje vaša koža. Prepričani pa ste lahko tudi, da v naših izdelkih ne boste našli običajnih dražečih snovi, ki jih v kozmetiki tako radi uporabljajo drugi – mineralna olja, lanolin, umetne dišave in barvila ali poceni polnila. Te sestavine naredijo zdravju več škode kot koristi. Poleg tega sestavine v izdelkih ustrezajo novi strožji zakonodaji v kozmetiki, ki bo na primer prepovedala uporabo nanotehnologije pri ličilih. Namesto nevarnih sestavin, so v naših izdelkih tiste, ki blagodejno delujejo na uravnovešenje in zdravje kože.

Zastopamo blagovne znamke

Dermalogica Inc.: ekskluzivni zastopnik, distributer in pooblaščeni izobraževalni in negovalni center
Vodilo embalaže je trajnostna usmerjenost, okoljska čistost. Naši produkti niso preizkušeni na živalih. Uvažamo jih direktno iz Los Angelesa, kjer nastajajo, da do vas pridejo sveži.

Dermalogica je prva izbira kozmetičnih strokovnjakov in uporabnikov po vsem svetu, ker se že več kot 25 let posvečamo zdravju kože skozi izobraževanje, inovacije in strokovna priporočila, namesto, da bi se osredotočali na oglaševanje, kičasto pakiranje, obljube o magičnih receptih ali napihnjene lepotne trende.

Obiščite spletno predstavitev Dermalogica Slovenija.

Jane Iredale: distribucija in izobraževanje

Najlepša kozmetika, ki jo lahko nosite, je zdrava koža. Zato so vsi izdelki, ki jih razvijamo, le razširitev nege kože. Naša ličila niso le izpopolnjena konvencionalna ličila. Zasnovana so z napredno tehnologijo. Tako so učinkovita, da ličila Jane Iredale priporočajo plastični kirurgi, dermatologi in strokovnjaki za nego kože po vsem svetu.

Obiščite spletno predstavitev Jane Iredale Slovenija.

Naši certifikati

Pridobljeni certifikati so nam v velik ponos. Dokazujejo, da smo zaupanja vredno podjetje. Osebni in individualni pristop, ki ga naše stranke najbolj cenijo, nas je pripeljal do današnjih uspehov.
Hvala vsem zvestim strankam in partnerjem, da ste del naše zgodbe.

Najlepša kozmetika, ki jo nosimo, je zdrava koža.
Doživite trenutek, ko se vaša koža za vedno spremeni na bolje.