Zanimalo nas je, zakaj dermatologi in plastični kirurgi na priznanih klinikah v svetu…

Objavljeno v Dnevniku, priloga Nika, 06.04.2016

Zanimalo nas je, zakaj dermatologi in plastični kirurgi na priznanih klinikah v svetu ženskam tako strastno priporočajo dekorativno kozmetiko Jane Iredale. Zato, ker je idealna za prekrivanje podplutb po operacijah. Hiperpigmentacija, rdečica na ličkih, bele lise na obrazu, akne, močni podočnjaki in vse neljube pomanjkljivosti prepoznavni pudri Jane Iredale popolnoma prekrijejo. Skrivnost je v naravnih sestavinah, ki ohranjajo kožo zdravo in sijočo, ter v obstojnosti skozi ves dan.

Mar ni negovan in sijoč obraz želja vsake ženske?

“Prihaja poletje, ko je kožo treba zaščititi tako pred soncem kot pred klimatskimi napravami v zaprtih prostorih, ki kožo izsušijo,” poudarja Mirica Pec, uvoznica vodilnih profesionalnih blagovnih znamk Dermalogica in Jane Iredale, ki za to poletje kot obvezen repertoar v torbici priporoča najbolj prepoznavne dekorativne izdelke.

Lip Crayon


Voščenka za ustnice z gladko, kremno, vlažilno, hranilno in dolgo obstojno recepturo v sodobnih in uporabnih odtenkih za natančen nanos. Hranljivo ricinusovo lje deluje kot vlažilo, naraven trd vosek karnauba, pridelan iz palmovih listov, pa na ustnicah ustvari film. Kot antioksidanta sta dodana vitamina E in C.

Lip Crayon

PurePressed – puder v kamnu in Amazing Base – podlaga v prahu


Omogočata popolno prekritost in barvo ter zagotavljata bakterijsko in učinkovito zaščito pred soncem. Izvlečki morskih mineralov, planktona in alg pomirjajo in hranijo kožo ter so v pomoč pri njeni hidraciji. Ključen je izvleček granatnega jabolka, najmočnejši antioksidant, ki ščiti in pomaga pri zmanjševanju škode, ki jih povzročajo UV-žarki. Pudra ne vsebujeta sintetičnih kemikalij ali olj. Vodoodpornost z zaščitnim faktorjem SPF 20 in UVA srednjo zaščito zagotavljata lahkoten, dolgotrajen in obstojen videz tudi na plaži. Enakomeren in brezhiben nanos zagotavlja čopič iz kozjih ščetin.
pudri Jane Iredale

Hidratantna pršila D2O, Balance in Pomist


Aktivirajo minerale v izdelkih Jane Iredale za gladek in sijoč videz obraza. D20 za normalno do suho kožo vlaži in pomirja. Izvlečki cvetov Ylang Ylang uravnavajo stanje loja v koži, kamilica pa pomirja vnetja in rdečico. Dragoceni izvleček Mire zagotavlja bakterijsko in glivično zaščito. Balance – izvleček mandarine kožo pomirja, ključna sta izvlečka semena grenivke in listov zelenega čaja, ki zagotavljata bakterijsko zaščito, s pomočjo antioksidantov pa kožo pomirjata. Pomist vsebuje granatno jabolko, ki ščiti in pomaga pri zmanjšanju škode zaradi UV-žarkov. Izvlečka listov belega čaja in rožmarina kožo pomirjata, vlažita in ščitita. Smell the Roses – osvežilni tonik v obliki razpršila iz olja vrtnic in vrtničnih izvlečkov kožo nežno pomirja in krepi, vonj vrtnic pa spravlja v dobro voljo.
Hidratantna prsila


Obiščite spletne strani Dermalogica in Jane Iredale Slovenija

Dermalogica Slovenija
Jane Iredale, The Skin Care Makeup, Slovenija