Najbolj bleščeč modno glasbeni spektakel v Sloveniji po vzoru svetovnega modnega šova presegel vsa pričakovanja… Utrinki z zabave na našem FaceBook profilu!


VIP ANGELSKA ZABAVA je 12. februarja na Gospodarskega razstavišča jemala dih več kot 1000 glavi množici povabljencev iz sveta estrade, mode in gospodarstva. Najbolj bleščeč modno glasbeni spektakel v Sloveniji po vzoru svetovnega modnega šova je doživel svojo drugo ponovitev – tokrat v valentinovi preobleki. Dogajanje na odru je zapolnilo 18 najlepših in najbolj prepoznavnih manekenk, ki so s svojimi popolnimi telesi v spodnem perilu in s skrbno izdelanimi angelskimi modnimi dodatki ob spremljavi najbolj vroče zasedbe MUFF navdušeno občinstvo popeljale v svet čudežne dežele in burile domišljijo s kreacijami, ki so spominjale na čas nedolžnosti, seksi sladkorno peno, odmev džngle, čase Velikega Gatsbya, na čarobni cvetlični vrt in ljubezen. »Nebeško ekipo«, ki se je po odru sprehodila sedemkrat, so sestavljale manekenke, ki jih je izbrala izbirčna komisija fotografov, stilistov in modnih urednikov. In ponovno so dokazale, da niso samo lepe, ampak tudi strastne, poželjive, zapeljive, da hkrati izžarevajo nežnost in imajo angelsko karizmo z iskrico v očeh. Z vsakim korakom po modni brvi so poskrbele za vzdihe navdušenja in hkrati zavidanja med občinstvom. Po bučnem aplavzu se je gneča obiskovalcev, ki si je šov želela ogledati, preselila v Paviljon, kjer se je vzdušje čudežne dežele ob pijači in sladkih pregrehah nadaljevalo do jutranjih ur.

Tudi tokratni odziv je bil odličen. Zato se bodo angeli kmalu spet vrnili!

»Nebeško angelsko« ekipo so sestavljale: Natalija Osolnik, Tjaša Kokalj, Sabina Remar, Iryna Osypenko Nemec, Inja Zalta, Stefania Bojić, Mirela Korać, Zlata Okugič, Jana Koteska, Karin Škufca, Ula Šemole, Laura Škvorc, Kaja Štrigl, Alma Tana Jakoš, Nastasja Prihoda, Anja Petrič in Eka Homovec.

Mirica Pec, direktorica podjetja Dermale z VIP Angeli 2015

Mirica Pec z VIP Angeli 2015

Fotografije: Sandi Fišer / Mediaspeed
Oglejte si fotografije iz zabave na našem FaceBook profilu!
Galerija VIP Angelov 2015