Si želite, da bi se za vaš dogodek prelevili v idealno podobo…

…potem spoznajte naše lepotne terapevte in renomirane vizažiste s katerimi boste ustvarili svojo najboljšo podobo! Sledite dvema korakoma do optimalnega poročnega makeup-a.

Prvi poročni nasvet: “Priprava kože na poročni dogodek je še posebej pomembna, saj je od nje odvisno kako lepo bo končno poročno ličenje!”

Dermalogica nega kože je vselej posebej prilagojena samo za vas, saj je vaša koža tako posebna, kot ste posebni vi. Za vašo poroko, ta enkraten življenski dogodek, boste prejeli prilagojen tretma, katerega rezultat bo koži povrnil zdravo ravnovesje. Ravnovesje med zdravjem in lepoto vaše kože je ključnega pomena.

Lepotni terapevti so opremljeni z edinstvenim sistemom Dermalogica Face Mapping® za analizo kože. Z njim bo lepotni terapevt vašo kožo spoznal centimeter za centimetrom in vam glede na različna področja ponudil prave nasvete in nego, ki vas bo zagotovo vodila do pravih rezultatov. Pri nas govorimo najprej o zdravju kože. Vse, kar vam dajemo na obraz, ne vsebuje lanolina, mineralnih olj, kot stranskih produktov nafte, alkohola, umetnih barvil, parfumov in škodljivih konzervansov. Z uporabo sintetičnih pripravkov koža ne more opravljati svoje funkcije. Predvsem funkcije dihanja…

Porocni makeup Dermale

Drugi poročni nasvet: “Z nami ličijo estradni vizažisti – spoznajte se v svoji najlepši podobi!”

Dekorativna kozmetika s čisto tankimi sloji dela čudeže. Fascinirale vas bodo naravne sestavine, profesionalnost in prekrivnost ličil Jane Iredale, ne da bi imeli občutek, da nosite na obrazu težek make up. Naša ličila niso le izpopolnjena konvencionalna ličila, ampak napredna tehnologija. Tako so učinkovita, da naša ličila priporočajo plastični kirurgi, dermatologi in strokovnjaki za nego kože po vsem svetu.

Dve lokaciji: Salon Dermale Ljubljana in Portorož

Salon Dermale Ljubljana in Portorož sta uradna Dermalogica / Jane Iredale salona, kjer prejmete tretmaje, svetovanje, ličenje in avtentične izdelke. Ob prvem obisku vam podarimo mikroconski tretma.