Pogoj za brezhibno naličen obraz so ličila najvišje kakovosti. Jane Iredale, vodilna profesionalna blagovna znamka v svetu, si je mesto med prvimi zagotovila s predanostjo zdravju kože.

Objavljeno v Dnevniku, priloga Nika, 9.12.2015

Pri ličenju obraza je ne glede na modne trende treba upoštevati osnovne zakonitosti.
-Mirica Pec, ekskluzivna uvoznica vrhunske dekorativne kozmetike Jane Iredale

Zadovoljstvo zagotavljata stopnja pokritosti posebnosti ali napak na obrazu in tekstura pudrne podlage. Za napeto in čvrsto kožo med tridesetim in štiridesetim letom lahko uporabimo pudra Glow Time in Smooth Affair, ki prekrijeta vse nepravilnosti, a pred tem obraz vedno navlažimo in nahranimo z negovalno masko. Da se ne svetimo, uporabimo mat puder ali puder v prahu. Za starejšo kožo priporočamo puder Liquid Minerals z aloe vero in ognjičem, ki zmanjša pore, umiri vnetje in prekrije rdečico na koži. S pudrom v kamnu pa zaključimo podlago, saj jo s tem naredimo svežo in voljno. Potem se lotimo oči, lic in ustnic.

Pudrna podlaga mora biti združljiva s tenom kože. Svetla koža z zelenimi očmi potrebuje popolnoma drug ten kot temna z zelenimi očmi, zato je treba najprej določiti tip kože in šele nato izbirati med toplimi, hladnimi ali naravnimi toni. In še to. Najpogostejša napaka pri ličenju je, da na obraz nanesemo preveč različnih barv naenkrat. Manj je več!

Obstajajo neskončne barvne kombinacije, ustrezne za različne starosti, upoštevati pa je treba tudi osebnost in življenski slog. Vedno pa moramo biti pozorni na osnovno barvo kože, las in oči ter garderobo.

Več informacij v spletni galeriji mineralnih pudrov

Izbor prazničnih ličil


Golden Shimmer
Letošnji praznični hit je Golden Shimmer, krema z zlatimi delci, primerna za nego in lep videz vsega telesa.
Janeiredale-Golden Shimmer


24-Karat Gold Dust
Pika na i sijočemu videzu ličk, vek, rok in hrbta pa je puder v prahu s 24-karatnimi delci zlata.
24-Karat-Gold-Dust


PlayOn™ Lip Crayon
Novost med šminkami v obliki debelega svinčnika. Idealen kot šminka, senčilo za veke in lička. Pa še v torbici zavzame malo prostora.
PlayOn Lip Crayon


Puder Liquid Minerals
Tekoči puder z aloe vero in ognjičem, ki zmanjša pore, umiri vnetje in prekrije rdečico na koži.
Liquid-Mineral