Dermalogica® BioActive™ piling popelje zdravje kože na novo raven.

Kemični pilingi so danes najbolj iskani lepotni tretmaji, saj hitro izboljšajo videz postarane kože, zmanjšajo hiperpigmentacijo ter akne in izboljšajo sijaj kože. Vendar so ponavadi tudi preveč agresivni, kar podaljša čas zdravljenja in okrevanja. Z novim BioActive™ pilingom je zamudno okrevanje preteklost. Končno lahko prejmete korist od pilinga, ki je manj toksičen, cenejši in osredotočen na sodelovanje s kožo, ne proti njej.

Zdravstveni strokovnjaki za kožo so po letih raziskav in razvoja pri The International Dermal Institute v sodelovanju z Dermalogico ponosni na izdajo novega BioActiv™ pilinga, prvega v Dermalogica Expert Strenght liniji.

Dermalogica Expert Strenght je napreden sistem profesionalne močne formule, razvit za poklicne terapevte kože. Naš najmočnejši obnovitveni sistem doslej BioAktiv™ piling, prinaša prav to, kar so mnogi strokovnjaki za nego kože iskali za napredno zdravljenje – učinkovit sistem, ki zagotavlja vidne rezultate brez negativnih stranskih učinkov agresivnega kemičnega pilinga.

Izdelek je namenjen strokovnjakom za profesionalno uporabo v salonu.

bio-active peel

Več o delovanju izdelka:

bioActive-peel

Bioaktivni piling deluje v zaporednih korakih prek aktivnega večplastnega procesa za sinergičen in varen piling zgornje plasti kože. Uporablja se lahko za pomoč pri*:

  • zmanjšanju hrapavosti kože,

  • zdravljenju aknastih stanj kože,

  • zmanjševanju gubic,

  • spodbujanju obnavljanja celic in tvorbo kolagena,

  • zmanjševanju videza pigmentacije,

  • zmanjševanju znakov foto-staranja, staranja kože in aken.

*Na osnovi koncentracije učinkovine, ki se uporablja.

Za več informacij prosimo pokličite: 05 6779 530