Umetniška upodobitev se najprej začne s pripravo platna.

Objavljeno v Dnevniku, priloga Nika, 18.05.2016

Tako lahko črte in barve zaživijo v popolnosti, Mirica Pec, lastnica in direktorica podjetja Dermale, inovativen izdelek Dermalogice Hydrablur primer – podlago za obraz primerja s slikarjevim prvim korakom pri ustvarjanju mojstrovine.

Nika: Govoriva o revolucionarni zamisli, Hydrablur primerju. Zakaj ga priporočate?

Za pripravo gladkega “platna”, torej obraza, za trajno obstojnost ličil ali naravno sijoč videz brez ličil ter izboljšanje splošnega zdravja kože. Na skoraj enak način kot slikar uporablja premaz, da zgladi površino, za boljšo obstojnost barv, podlaga za obraz zgladi površino kože. Večina podlag za obraz se osredotoča na kozmetične prednosti uporabe ličil, namesto da bi izboljšale splošno zdravje kože. Številne vsebujejo tudi komedogene voske in polnila, ki vodijo do zasičenosti kože, draženja in celo občutljivosti. Strokovnjaki za zdravje kože na Mednarodnem dermalnem inštitutu so s tehnologijo tretmajev razvili najsodobnejše podlage, ki so danes na voljo. Optimizirajo koristi za zdravje kože in podaljšajo obstojnost ličil.

Nika: Kot nekakšen most med nego kože in dekorativno kozmetiko?

Hydrablur Primer je idealna podlaga za vsa stanja kože, predvsem pa za suho in dehidrirano kožo, saj opravlja več funkcij hkrati. Ta lahka, nemastna formula močno vlaži in zgladi površino kože z dramatičnim zameglitvenim učinkom. Pomaga zmanjšati videz tankih linij in gub. Zagotovi uravnoteženo prekrivanje z vsemi kožnimi teni in poveča sijaj kože. Gladek svilen občutek ter podaljšana obstojnost ličil na koži je najmanj, kar lahko pričakujemo od te inovacije.

Nika: Gre za izključno naraven izdelek?

Tako kot vsi izdelki Dermalogice tudi ta ni izjema. Med glavnimi sestavinami je H2O Release – repično olje, ki podaljšuje intenzivno vlaženje, olje semena krambe vsebuje visok delež nenasičenih maščobnih kislin, ki zgladi njen tonus, agarska kislina prečisti pore in pomaga zmanjšati njihovo vidnost za 10 in velikost za 12 odstotkov v samo 15 minutah. Tu sta še izvleček evodie za mikrocirkulacijo in sijaj kože ter silicijev dioksid, ki kožo matira in omogoča daljšo obstojnost ličil. Pomislite, samo za zrno graha Hydrablurja in vaš obraz postane zdrava, sveža in sijoča slika.

Nika: Novost za poživitev in sijaj

Charcoal Rescue Masque je tretma, maska “vse v enem” za vsa stanja kože. Združuje aktivno oglje Binchotan z različnimi eksotičnimi sestavinami, kot so žveplo, vulkanski pepel, morski mulj in divjo meto za kemični in fizični piling kože brez leska, ob tem pa obravnavajo staranje kože, izbruhe aken in občutljivost. Idealna je za poživitev kože, ko je ta videti utrujena ali nima leska. Charcoal Rescue Masque čisti, osvetli, poživi, izpili in pomiri kožo.

Charcoal Rescue Masque


hydrablur primer

Hydrablur Primer


mineralna sencila

Obiščite spletne strani Dermalogica in Jane Iredale Slovenija

Dermalogica Slovenija
Jane Iredale, The Skin Care Makeup, Slovenija