Izpostavljanje soncu zmanjšajte na minimum! Pri Dermalogici ostajamo zvesti svojim načelom o zdravju kože, ki je na prvem mestu, tudi v poletnem času, zato svetujemo, da izpostavljanje soncu zmanjšate na minimum in obenem poskrbite za izdatno nego kože.

Znanstveniki opozarjajo na nevarnosti sončenja in pri Dermalogici sledimo najsodobnejšim priporočilom, ki pravijo, da je sončenje med 9. in 18. uro, tudi ob uporabi širokega spektra sončne zaščite za kožo, prenevarno. S tem razlogom ukinjamo linijo namenjeno negi med sončenjem, z izjemo izdelka, ki je posebej formuliran za uporabo pri športu, ko se nevarnim sončnim žarkom na odkritih delih telesa ne moremo izogniti. V naših salonih po Sloveniji vam nudimo Protection 50 sport z zaščitnim faktorjem 50. Vabimo vas, da upoštevate naša priporočila za nego kože v poletnem času in se tako izognete neprijetnostim in poškodbam vaše kože.

Obiščite nas v prvem Skin Baru v Ljubljani, kjer lahko na svoji koži preizkusite, da naši preparati enostavno delujejo! To je trenutek, ko se vaša koža spremeni na bolje. Za vedno.