Project Description

Priprava kože na poroko je posebej pomembna, saj je od nje odvisno kako lepo bo končno poročno ličenje!

Sledite dvema korakoma do optimalnega poročnega makeup-a.

1. korak: Priprava kože

Dermalogica nega kože je vselej posebej prilagojena samo za vas, saj je vaša koža tako posebna, kot ste posebni vi. Za vašo poroko, ta enkraten življenski dogodek, boste prejeli prilagojen tretma, katerega rezultat bo koži povrnil zdravo ravnovesje. Ravnovesje med zdravjem in lepoto vaše kože je ključnega pomena. Lepotni terapevti so opremljeni z edinstvenim sistemom Dermalogica Face Mapping® za analizo kože. Z njim bo lepotni terapevt vašo kožo spoznal centimeter za centimetrom in vam glede na različna področja ponudil prave nasvete in nego, ki vas bo zagotovo vodila do pravih rezultatov.

2. korak: Poročno ličenje s priznanimi vizažisti – spoznajte se v novi podobi!

Dekorativna kozmetika s čisto tankimi sloji dela čudeže. Fascinirale vas bodo naravne sestavine, profesionalnost in prekrivnost ličil Jane Iredale, ne da bi imeli občutek, da nosite na obrazu težek make up. Naša ličila niso le izpopolnjena konvencionalna ličila, ampak napredna tehnologija.

Dve lokaciji: Salon Dermale Ljubljana in Portorož

Salon Dermale Ljubljana in Portorož sta uradna Dermalogica / Jane Iredale salona, kjer prejmete tretmaje, svetovanje, ličenje in avtentične izdelke. Ob prvem obisku vam podarimo mikroconski tretma.