Project Description

Dobrodošli v novem načinu razmišljanja o negovanju telesa.

Pri Dermalogici smo naredili še korak naprej v analiziranju telesa, in sicer s sistemom Body Mapping℠. Negovalni terapevt tako telo razdeli na 14 con in nato med suhim krtačenjem locira spremembe na koži in tkivih. Glede na terapevtove ugotovitve v zvezi s stanjem kože po telesu, z držo in kretnjami (govorica telesa) ter načinom življenja boste prejeli prilagojeno lepotno terapijo telesa in natančno priporočeno podaljšano domačo nego za ohranitev rezultatov.

[checklist icon=”check” iconcolor=”#b8a066″ circle=”no”]

Katere koristi prinašajo nege telesa?

  • S strokovno analizo con na telesu vam pripravimo edinstven program prilagojene nege telesa, ki prenavlja in prinaša sledeče koristi:

[/checklist]

Toplotne nege telesa

Vse prepogosto so nege telesa obravnavane kot luksuzne ali izključno razvajanju namenjene nege, ne pa kot eden praktičnih načinov za ohranjanje zdravja kože, kot to velja za nege obraza. Tako kot so Dermalogica tretmaji obraza zasnovani na načelu, da je dober videz odraz zdravega stanja kože, velja, da toplotne terapije telesa izboljšajo zdravje kože in prinašajo rezultate, ki jih želite videti in občutiti. Koristi toplote niso le prijetne, temveč bistveno pripomorejo k povečanju vpojnosti blagodejnih sestavin. Ne glede na to, kakšne izkušnje imate z nego telesa, so Dermalogica toplotne terapije zasnovane tako, da bodo spremenile vaše mišljenje o negi telesa!

Čas: 30 min / 60 min

Piling terapija z mineralno soljo

Piling termalna terapija telesa, ki gladi in vlaži telo z nujno potrebno vlago. Nego lahko prilagodimo za odpravljanje stresa ali poživljanje. Piling terapija, ki je popolnoma prilagojena za sprostitev in poživljanje, kožo zgladi do mehkega sijaja in ji daje vlago in hrano, ki ju koža nujno potrebuje. Mineralne soli in alge kožo gladijo, vlažilni encimi pa na naraven način pomagajo topiti odmrle kožne celice do popolne gladkosti. Naravna olja in rastlinski izvlečki vzpodbujajo čute, hkrati pa čistijo in izboljšujejo stanje kože. Skupaj s koristmi toplote tako nega osveži um in telo.

Čas: 30 min

Piling terapija telesa

Idealna nega telesa za vse z občutljivo ali prezgodaj postarano kožo, saj gre za kombinacijo nežnega pilinga z regenerativnimi esenčnimi olji, ki zagotovijo blažilno in vlažilno nego. Vašemu telesu daje prilagojen piling v kombinaciji z blagodejnimi toplotnimi učinki. Nežen puder iz ovsenih kosmičev in riževih otrobov se aktivira in omogoča nežen, a hkrati učinkovit piling, ki odstrani mrtve kožne celice, posvetli kožo in pripomore k zmanjšanju temnih sončnih peg in hiperpigmentacije. Koža je bolj gladka in pripravljena na maksimalno vpijanje bogatih, vlažilnih esenčnih olj, poleg tega pa postane svilnata in bolj zdrava.

Čas: 30 min

Terapija za poživljanje in obnovo

Toplotna terapija je idealna za vse, ki trpite zaradi znakov prezgodnjega staranja ali imate suho, občutljivo ali razdraženo kožo. Intenzivna terapija povijanja, ki vašo kožo nahrani z nujno potrebnimi hranili. Edinstvena mešanica žitnih proteinov in medu deluje kot najučinkovitejši vlažilec, medtem ko koren wasabija, ingver in beli čaj krepijo krvni obtok, zaradi česar je koža bolj zdrava. Izbrana mešanica esenčnih olj poskrbi za aromaterapevtske koristi, bogata olja lešnika kukui, oliv in groznih pešk pa vlažijo, galdijo in nudijo antioksidantno zaščito.

Čas: 30 min

Hranilna terapija z encimsko-morsko oblogo

Uvrstite to prilagodljivo terapijo telesa med čistilne in razstrupljevalne nege za vsa stanja kože. Pospešuje cirkulacijo in vlaži kožo s povijanjem telesa, ki krepi hranjenje kože. Naravne zemeljske gline vpijajo nečistoče, medtem ko ingver in beli čaj vzpodbujata cirkulacijo in vlažita kožo. Izbrana esenčna olja dajejo aromaterapevtske in negovalne koristi, medtem ko kofein deluje s celovitim toniranjem. Počitek v toplem zavijanju vzpodbudi celotni krvni obtok in pospeši vpijanje hranilnih botaničnih sestavin.

Čas: 30 min

Masažna terapija po encimski morski blatni oblogi z olji

S to nego lahko svoji koži nudite tri postopke v enem – regeneracijo, čiščenje in razstrupljanje. Edinstvena eksotična nega, ki združuje razstrupljevalne in čistilne učinke zemeljskih glin in izredno vlažilno moč naravnih olj. Olivno olje in olja grozdnih pešk varujejo, gladijo in hranijo ter kožo okrepijo z andioksidanti, edinstvena mešanica azijskih zelišč pa izboljšuje cirkulacijo. Vašo koža bo po negi gladka, mehka in zavarovana. Koktejl čistih esenc in izbranih eteričnih olj za sledeče koristi:

  • clean massage oil base: marelica, limona, pomaranča, grenivka, grozdne vitice, olive, zeleni čaj, beli čaj, ingver, lavanda
  • energizing oil – professional strength: rožmarin, geranija, cipresa
  • stress relief treatment oil: sandalovec, lavada, ylang-ylang
  • Čas: 20 minut / lahko tudi kot del 60 minutne masaže za še boljše negovalne koristi

Globoka toplotna nega s toplotnim vtiralom

Zasnovana je z namenom reševanja težav s kožo in telesom. Globoka toplotna terapija razstruplja, remineralizira, sprošča in pomaga odpraviti kožna vnetja. Narava sestavin omogoča segrevanje toplotnega vtirala, ki ostane učinkovito dalj časa. Nego so navdihnili postopki tajskih terapij iz 14. stoletja. Tretma toplotne terapije vključuje uporabo edinstvenega vtirala iz tkanine, napolnjenega z negovalnimi sestavinami in toplotno močjo, da razstruplja, remineralizira, odpravlja stres, deluje kot piling in sprošča. Naravne zemeljske gline vpijajo nečistoče, medtem ko izvlečki ingverja in belega čaja vzpodbujajo cirkulacijo in glajenje kože. Globoko delovanje na točke za pritiskanje in meridiane telesa odpravlja bolečine v mišicah in obnavlja ravnovesje telesa. Nega vključuje: consko analizo telesa Body Mapping℠, piling, tehnike toplotnega dotika in izdelavo dveh toplotnih vtiral (90 min). Pri 60 minutni lepotni terapiji ne izvedemo tehnike toplotnega dotika.

Čas: 60 – 90 min

DermaDotiki za dekolte, vrat in prsi

Neguje, vlaži in varuje enega najbolj občutljivih predelov telesa. Gre za odlično dodatno nego, ki jo lahko izvedemo med časom, ko je na obraz nanešena maska, ali pa jo ponudimo kot samostojno nego, namenjeno občutljivi, razdraženi ali opečeni koži na prsih in ramenih. Nikar se ne ustavite pri vratu! Izboljšajte zdravstveno stanje in videz vašega dekolteja s to nego, ki odlično vpliva na prezgodnje znake staranja in opečeno ter razdraženo kožo. Prav tako pomaga popraviti škodo, nastalo zaradi dolgotrajnih ali kratkotrajnih škodljivih vplivov – z intenzivnimi vlažilnimi in hranilnimi sestavinami.

Čas: 15 min

DermaDotiki za čiščenje hrbta

Čudovita samostojna terapija za vse, ki potrebujete razbremenitev od stresa v hrbtu. Odpravite stres iz mišic in očistite kožo vseh nečistoč s to čistilno in sprostilno nego hrbta. Globoko intenziven čistilni piling odstranjuje odmrle kožne celice in pripravi kožo na odstranitev toksinov. Najtežje dosegljivi deli vašega telesa bodo čisti, zglajeni, voljni in osveženi!

Čas: 30 min