Project Description

Nego kože ob vsakem obisku prilagodimo izključno potrebam vaše kože.

Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože po ekskluzivni metodi Face Mapping, da bomo do potankosti ugotovili, kaj potrebuje vaša koža na obrazu. Za doseganje najboljših možnih rezultatov uporabljamo vrhunske negovalne pripravke na osnovi rastlinskih izvlečkov. Vsakič prejmete masažo dela telesa po presoji lepotne terapevtke glede na stanje kože in izbrani čas tretmaja: evropsko, akupresurno ali aromaterapevtsko masažo. Pomembno je tudi dejstvo, da predpisane Dermalogica nege obraza vselej vključujejo tudi nego dekolteja in vratu!

[checklist icon=”check” iconcolor=”#b8a066″ circle=”no”]

Komu je namenjena DermaPrenova?

  • Vsakemu izmed vas, moškemu in ženski, saj je tretma popolnoma prilagojen potrebam vsake kože. Vselej drugačen in poseben, tako kot je posebna vaša koža in vaš živjenski slog. Dermalogica nudi formulacije za moško kožo, ki se razlikuje od ženske! Da, resnično, vaša koža je vaš največji organ in zasluži si takšen izbor!

Kdaj izbrati DermaPrenovo?

  • Vsaj enkrat mesečno oziroma v obdobju šestih tednov. Najzahtevnejšim svetujemo izbiro na 21 – 28 dni.
    Čas nege: 45 min / 60 min / 80 min.

Katere koristi prinaša DermaPrenova?

[/checklist]
AGE Smart® *prenova znakov staranja

Ali znaki staranja postajajo na vaši koži vse bolj in bolj opazni? Namenite jim učinkovito spodbudo z nego, ki je ustvarjena z namenom, da kožo učvrsti, omehča, neguje, regenerira in napolni z energijo! Nega AGE Smart® je idealna nega za stranke vseh starosti in je ustvarjena posebej za nadzorovanje biokemičnih povzročiteljev staranja kože, hkrati pa neguje znake prezgodnjega staranja, fotostaranja in škode, povzročene zaradi pretiranega sončenja.

MediBac Clearing® *razstrupljanje in nadzorovanje mastenja, mozoljev, aken

Nega je odlična za začetek odpravljanja in zaviranja aken pri odraslih, hkrati pa lahko z njeno pomočjo ohranjamo konsistentno čistost kože.

CromaWhite TRX® *prenova znakov hiperpigmentacije

Se na vašem obrazu pojavljajo znaki hiperpigmentacije kot so temni madeži in neenakomeren ten kože?
Strokovnjaki pri Dermalogici smo najboljši v izenačevanju svetlosti tena! Visoko učinkovita nega pospešuje svetljenje, izboljša ten, poveča jasnost kože in ustvari bolj svež in zdrav videz. Močni eksfolianti gladijo kožo in odstranjujejo odmrle površinske celice, s čimer se zmanjša opaznost pigmentnih lis, ki so nastale zaradi sonca ali staranja. Rastlinski izvlečki zmanjšujejo in preprečujejo celično razbarvanost, zaradi česar sta svetlost in ton kože uravnovešena. CromaWhite Trx® je profesionalna nega, ki največjo učnkovitost doseže, če se izvaja v serijah zaporednih tretmajev in v kombinaciji z natančno domačo nego. Odstranjuje odmrle površinske celice, kar izboljša površinsko jasnost kože; deluje na tvorbo pigmenta na celični ravni in uravnoveša svetlost in ten.

UltraCalming® *ultimativna pomiritev občutljivosti in razdraženosti kože

Rdeča, srbeča, opečena koža – ne prekrivajte je. Nadzorujte jo!
UltraCalming™ tretma pomiri in neguje z delovanjem na povzročitelje rdečice, srbečice in pekočega občutka. Nudi takojšnjo pomiritev in dolgotrajno olajšanje.

DermaDotiki *nadgradnja tretmajev s terapijami dotika
Med izvajanjem osebno prilagojene DermaPrenove lahko izbirate DermaDotike za dodatno duhovno sprostitev in poživitev. Terapije se izvajajo 15 minut na različnih delih telesa. Izvedi več