O nas

Dobrodošli v novem načinu razmišljanja o negi kože!

Vaša koža je največji in za možgani najbolj kompleksen organ, ki opravlja sedem fizioloških funkcij: ščiti notranjost telesa, uravnava temperaturo in vlago, z znojenjem in hlapi izloča odpadne snovi, izloča loj, je čutilo, vpija, diha in je po ajurvedski medicini sorodni organ pljučem. V koži poteka stalen proces samoobnove s tvorbo, dviganjem in odmiranjem celic. Če k temu dodamo še psihološko in sociološko vlogo njenega videza, je jasno, kako pomembna je njena vsakodnevna nega.

Negovalni sistem Dermalogica je rezultat dvajsetih let dela in vodilne vloge v dejavnosti poklicne nege kože, na področju razvoja negovalnih pripravkov, podiplomskem izobraževanju kozmetikov in delu s strankami. Kar delamo, je preprosto. Izvajamo premišljene negovalne postopke, ki podpirajo zdravje kože, čistijo telo in sproščajo duha. Najpomembnejše pri tem pa je, da to, v kar verjamemo, iščete in želite od sodobne poklicne nege kože tudi vi sami!

O podjetju

Pri nas boste doživeli trenutek, ko se vaša koža spremeni na bolje.
Za vedno.
Ko se srečata koža in Dermalogica, dobi koža novo obliko. Od leta 1992, ko smo s podjetjem Dermale d.o.o. postali prvi partner Dermalogice v Evropi, v slovenski prostor prinašamo inovativni pristop k negi kože, ki se vselej nadgrajuje na temeljih najsodobnejših raziskav in znanja. Veliko doprinašamo k razvoju kozmetične stroke pri nas.
Naše znanje o koži je vselej najnaprednejše – vedno smo pred časom in pri tem vselej spoštujemo ter cenimo vaše zaupanje. Vodita nas dva koncepta: neverjetna moč človeškega dotika in razvoj znanja o koži. Smo del mednarodne skupnosti; 50 držav po svetu in več kot 75.000 Dermalogica lepotnih terapevtov za kožo, ki vam lahko pri vašem prvem koraku pomagajo, zato preverite, če ni prvi prav v sosednji ulici. Lepotni terapevti so opremljeni z edinstvenim sistemom Dermalogica Face Mapping® za analizo kože. Z njim bo lepotni terapevt vašo kožo spoznal centimeter za centimetrom in vam glede na različna področja ponudil prave nasvete in nego, ki vas bo zagotovo vodila do pravih rezultatov. Pri nas ugotavljamo stanje vaše kože, ki se spreminja in je vselej posebno, tako kot ste posebni vi. Ob vsakem vašem obisku prejmete prilagojen tretma, katerega rezultat je koži povrniti ravnovesje.
Že od svojih začetkov se vse naše linije proizvajajo v ZDA, niso testirane na živalih, izdelke pa lahko kupite le pri strokovnjakih za nego kože, ki vam nudijo tudi kozmetične tretmaje in ličenje z našimi izdelki. Naša embalaža ni narejena tako, da bi se barvno ujemala z vašo kopalnico, a lahko ste prepričani, da smo v izdelke dali tisto, kar od formulacije potrebuje vaša koža. Prepričani pa ste lahko tudi, da v naših izdelkih ne boste našli običajnih dražečih snovi, ki jih v kozmetiki tako radi uporabljajo drugi – mineralna olja, lanolin, umetne dišave in barvila ali poceni polnila. Te sestavine naredijo zdravju več škode kot koristi. Poleg tega sestavine v izdelkih ustrezajo novi strožji zakonodaji v kozmetiki, ki bo na primer prepovedala uporabo nanotehnologije pri ličilih. Namesto nevarnih sestavin, so v naših izdelkih tiste, ki blagodejno delujejo na uravnovešenje in zdravje kože.

Verjamemo v delitev znanja o koži

Kartiranje obraza po metodi FaceMappingTM
Tretmaji prilagojeni individualnim potrebam
Svetovanje in izdelki za podaljšano nego doma
Ličenje in izdelki za ličenje, ki kožo negujejo
Izobraževanje kozmetičark in vizažistk

Mirica Pec, ustanoviteljica podjetja Dermale o vaši koži

O nas

“Mirica Pec, direktorica podjetja Dermale je v tujini izjemno cenjena, saj velja za strokovnjakinjo in avtoriteto na področju negovanja obraza. Pred tremi desetletji je zaorala ledino v svet negovalne kozmetike kot ena redkih, ki se je svojega poklica lotila drugače. Karizmatični in zapovedano dobronamerni Mirici Pec od zelo daleč in zelo blizu nosijo svoj obraz, kot slikarju platno, nešteti. Da nanj nariše najlepši izraz duše. Še mnogo več. Duši da lep obraz.” -Betka Šuhel Mikolič, medijska osebnost, predavateljica veščin javnega nastopanja in publicistka

Ravnotežje med zdravjem in lepoto vaše kože je ključnega pomena. Zato moramo govoriti predvsem o zdravju kože. Vse, kar vam mi dajemo na obraz, ne vsebuje lanolina, mineralnih olj, kot stranskih produktov nafte, alkohola, umetnih barvil, parfumov in škodljivih konzervansov. Z uporabo sintetičnih pripravkov koža ne more opravljati svoje funkcije. Predvsem funkcije dihanja.

Osebo, ko stopi v salon, začutim, preden se dotaknem njenega obraza. Praksa narekuje protokol, v katerem izvem vse o vaših negovalnih postopkih, ki jih sicer izvajate. Takoj vidim, kje je pomanjkanje nege, kateri so problemi na koži, zaznam notranje in hormonsko neravnovesje, začutim stres, prehranske navade… Koža pripoveduje vse to, ne da bi mi oseba posebej omenila.

Na dan se na vaši koži obnovijo trije bilijoni odmrlih celic. Z obraza jih moramo očistiti, tudi če nanj ne nanesemo ličil. Pri nas vas naučimo kako pravilno ravnati z vašo kožo, vsak dan, v spreminjajočih se razmerah in s pravilom “manj je več” tako, da boste v vseh pogledih za lepoto svoje kože naredili največ.

Iz naših salonov boste po negi izstopili urejeni in samozavestni, kar nam po vsaki Dermalogica negi omogoča naravni negovalni make-up Jane Iredale. Dekorativna kozmetika s čisto tankimi sloji dela čudeže. Fascinirale vas bodo naravne sestavine, profesionalnost in prekrivnost ličil Jane Iredale, ne da bi imeli občutek, da nosite na obrazu težek make up.

“Lepo vabljeni, da nas obiščete v Ljubljani ali Portorožu!”

Zastopamo blagovne znamke

Dermalogica

Dermalogica Inc.: ekskluzivni zastopnik, distributer in pooblaščeni izobraževalni in negovalni center

Dermalogica je prva izbira kozmetičnih strokovnjakov in uporabnikov po vsem svetu, ker se že več kot 25 let posvečamo zdravju kože skozi izobraževanje, inovacije in strokovna priporočila, namesto, da bi se osredotočali na oglaševanje, kičasto pakiranje, obljube o magičnih receptih ali napihnjene lepotne trende.

Obiščite spletno predstavitev Dermalogica Slovenija

Jane Iredale

Jane Iredale: ekskluzivni zastopnik, distributer in pooblaščeni izobraževalni center

Najlepša kozmetika, ki jo lahko nosite, je zdrava koža. Zato so vsi izdelki, ki jih razvijamo, le razširitev nege kože. Naša ličila niso le izpopolnjena konvencionalna ličila, ampak napredna tehnologija. Tako so učinkovita, da naša ličila priporočajo plastični kirurgi, dermatologi in strokovnjaki za nego kože po vsem svetu.

Obiščite spletno predstavitev Jane Iredale Slovenija

Naši certifikati

 

O nas

Izredno smo ponosni na zgoraj pridobljene certifikate, ki dokazujejo, da smo zaupanja vredno podjetje. Osebni in individualni pristop, ki ga naše stranke najbolj cenijo, nas je pripeljal do današnjih uspehov.
Hvala vsem zvestim strankam in partnerjem, da ste del naše zgodbe.

;