Vaše težave s kožo bodo pri Dermale rešene

Za osebno svetovanje z enim izmed naših strokovnjakov s področja zdravja kože vas prosimo, da izpolnete kontaktni obrazec s katerimi si boste zagotovili brezplačni Dermalogica Face Mapping™.

  • Sta Ljubljana ali Portorož predaleč?

Izberite salon z Dermalogica nego v vašem domačem kraju ali njegovi bližini. Predstavljamo vam najboljše partnerske salone z Dermalogica nego v Sloveniji – naše dolgoletne partnerje, ki izvajajo nege in svetujejo o nakupu izdelkov za domačo uporabo po priporočilih Dermalogice. Seznam salonov

  • Želite poslovno sodelovati z nami?

Dermale d.o.o. je ekskluzivni zastopnik, distributer in pooblaščeni Dermalogica izobraževalni center v Sloveniji. Vse, ki se profesionalno ukvarjate z nudenjem lepotnih storitev in želite postati partner Dermalogice vabimo, da stopite v stik z nami na sedežu podjetja v Luciji.

Izberite lokacijo

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

Vaše podatke bomo uporabili in obdelovali z namenom, da vam posredujemo odgovor na vaše vprašanje. Podrobneje o obdelavi vaših podatkov v <a href='https://zasebnost.pogoji.si/tos/2qn48d1' target='_blank' Pogojih zasebnosti</a>.

info: 059 041 000
email: ljubljana@dermale.eu
naslov: Ukmarjeva ulica 6, TPK Rudnik, 1000 Ljubljana

info: 05 6770 114
email:  derma@dermale.eu
naslov: Obala 26, 6320 Portorož

tel: 05 6779 530
email: derma@dermale.eu
naslov: Obala 130, 6320 Portorož

Ekskluzivni zastopnik, distributer in pooblaščeni Dermalogica izobraževalni center v Sloveniji. Dermale d.o.o. posluje s podjetjem Dermalogica Inc. preko poslovne enote v Veliki Britaniji: The Manser Building, Thorncroft Drive, Dorking Road, Leatherhead Surrey KT22 8JB United Kingdom.